Full-line New Holland

Kompetent personale

MEJETÆRSKERE

MEJETÆRSKERE

New Holland mejetærskere

Ikke uden grund er New Holland mejetærskerne kendte for deres effektivitet, pålidelighed og økonomiske rentabilitet.

Mejetærskerne fra New Holland dækker de fleste behov, selvom danskerne primært går efter CR og CX.

Der lægges meget i udviklingen af maskinerne hos New Holland, og sidst vandt den spritnye CR11 som den eneste på hele Agritechnica 2023 messen guld i Innovation Awards. Tærskeren bygger videre på flagskibet fra den eksisterende serie af topmodeller inden for New Hollands mejetærskere.

New Hollands Twin Rotor-teknologi vil i 2025 have 50-års jubilæum, og den nye CR11 vil også fokusere på fordelene ved Twin Rotor-konceptet. CR11 mejetærskeren er udstyret med en 775 hk C16-motor, 2x24 tommer rotorer, en kornbeholder på 20.000 liter og en tømmehastighed på 210 liter pr. sekund.

Målet for ingeniørerne på New Holland-holdet er en mejetærsker uden spild, og de har skabt en markant større og fuldautomatisk dobbelt soldkasse. Den nye Twin Clean soldkasse består i princippet af to dele, monteret efter hinanden, med to sæt over- og undersolde, to kornsnegle og to sæt lufttrykssensorer.

Styringen er fuldautomatisk for at sikre jævn materialebelastning, maksimal udnyttelse og et kornspild tæt på nul. Den øgede kapacitet kræver en større kornbeholder, hvorfor CR11'eren er udstyret med en kornbeholder på 20.000 liter, og den kan tømmes på under 100 sekunder, hvilket øger effektiviteten af korntransporten.

Se brochurer herunder

Specifikationer