Full-line New Holland

Kompetent personale

SPORTS-, PARK- OG GOLFMASKINER


Bredt sortiment indenfor have-, park-, vej- og golfmaskiner

Takket være det helt rigtige produktsortiment og -udvalg, kan PN Maskiner dække de fleste behov for maskineri indenfor disse kategorier.

Vi har stærke mærker via vores samarbejde med MI samt med HA Fog og Nellemann Machinery om deres import, vores egen produktion af PN Universal Målflytter og sidst men ikke mindst vores egen import af Trimax og Belrobotics.

Vores sælgere

Vi fokuserer på at yde den bedste rådgivning ved valget af de maskiner, der bedst opfylder den enkelte kundes behov, og slipper først grebet, når kunden er tilfreds. Vi har to sælger dedikeret til denne sektors maskiner. Det er Ejner og Jens. Ejner har mange års erfaring i branchen og har et varmt hjerte for kunder i såvel det kommunale som i golfbane regi. Jens har ligeledes en kæmpe stor erfaring og brænder for det tekniske og er særlig stærk i de mindre maskiner.

Samarbejdspartnere

PN Maskiner har siden 2012 importeret Belrobotics robotmaskiner til professionelt brug. Både robotklipperne og -boldopsamleren forhandles af en række forhandlere rundt om i Danmark, så kunderne kan få en god, lokal leverandør. Se nærmere herom under robotmaskiner.