Full-line New Holland

Kompetent personale

SCHÄFFER MINILÆSSERE

SCHÄFFER MINILÆSSERE

Knækstyrede minilæssere

Schäffer laver helt exceptionelle gode minilæssere, derfor er de valgt til at supplerer vores entreprenør sortimentet fra New Holland. Herved kan vi også dække behovet for maskiner til de mindre opgaver. Schäffer minilæsserne kendetegnes ved præcis løftehøjde, belastning og ydeevne i alle terræner. Kompakte opbyggede maskiner sørger for optimal effektivitet, god manøvredygtighed og gode ergonomiske forhold. Schäffer er et anerkendt og veletablerede tysk mærke - og med den klassiske tyske pålidelighed til følge. Her er valget for den, der vil have sikkerhed og lave driftsomkostninger.

Schäffer minilæsserne er alsidige og dækker behovet hos kunder indenfor landbrug, industri, havebrug og anlæg, hestehold samt inden for byggebranchen. Det tilhørende program for ekstra udstyr og redskaber er bredt og varieret.

Landmænd bruger ofte Schäffer minilæsseren til kvægbrug, hvor det daglige arbejde byder på flytning af store mængde gødning og grovfoder. Arbejdstimer og det fysiske slid, der spares her, gør stort set en Schäffer minilæsser uundværlig for landmanden.

Essentielt er det, at man bruger en minilæsser med omtanke så der ingen skade tilkommer nogen eller noget samt at man ikke vælter. Schäffer minilæsserens lave tyngdepunkt er en sikkerhedsmæssig klar fordel og kan klart anbefales.

Knæk styring:
Ønsker du rigtig megen mobilitet, er knækstyring særligt velegnet. Så kan du manøvre maskinen rundt selv under svære forhold.

Alle minilæssere kan udstyres med ekstra udstyr som gør, at maskinerne kan matche netop dit behov. 

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende maskinsnak.

Specifikationer