Full-line New Holland

Kompetent personale

FERRIS

FERRIS

Beskrivelse

Ferris IS er maskinen til professionelt brug.

Klipperen med unik, patenteret affjedring. Ferris har udviklet og taget patent på et unikt affjedringssystem, som overholder EU-direktivet for vibrationer. En helt særlig egenskab, der løfter Ferris over de konkurrerende mærker.

BEDRE EGENSKABER OG PRODUKTIVITET

Mange førere sætter ubevidst farten ned for at kompensere for ujævnt terræn. På en Ferris IS klipper beskyttes føreren mod stødene fra det ujævne terræn og øger derfor helt naturligt farten, så motorens kapacitet udnyttes fuldt ud.

FØLGER TERRÆNET

Ferris patenterede IS affjedring gør det muligt for hvert hjul at bevæge sig uafhængigt op og ned for at følge terrænet. Klipperbordet er flydende ophængt fra affjedringen, så det hæverog sænker sig for at følge hjulene.

ØKONOMISKE FORDELE

Ferris patenterede IS affjedring resulterer i reducerede stød, overlegen førerkomfort, øget hastighed på græsslåningen, bedre stabilitet og en forlænget levetid på klipperen. Det er derfor, at Ferris også økonomisk er det rigtige valg!

ØGET KOMFORT

IS affjedringen absorberer de stød og vibrationer, der kan medføre træthed hos føreren. Den øgede komfort giver større arbejdsglæde og øger produktiviteten.

Se mere blandt andet mere om Ferris produkterne via linket her

Specifikationer