Full-line New Holland

Kompetent personale

KUNDEUDTALELSE om New Holland CR8.90 mejetærsker m. IntelliSense


KUNDEUDTALELSE om New Holland CR8.90 mejetærsker m. IntelliSense

Hvad har I fået ud af at udskifte to New Holland CR8.90 mejetærskere med to tilsvarende med IntelliSense? ”Overordnet set har vi fået større kapacitet set over hele dagen – godt 15%”, siger Jacob Høggaard, Avlscenter Eskegaard.

Avlscenter Eskegaard er et familieejet topmoderne landbrug med produktion af DanBred avlsgrise af højeste kvalitet. Kriterierne er høje, og fokus er bedst mulig kvalitet. Derfor kører de med 7 trins sædskifte i marken for at producere netop det specialfoder, der kræves for at producere kvalitets avlsdyr. Målrettet dyrkes der hvede, byg, havre og raps.

Avlscenter Eskegaard samler alle tråde fra alle deres gårde, og hele bedriften drives af 40 ansatte. Der leveres 18.000 avlsdyr til hovedsageligt Danmark og Tyskland. De sælges i samarbejde med DanBred licenserede salgsled DanSau, hvorefter egen chauffører og lastbiler sørger for levering af grisene til kunderne.

Jacob Høggaard, driftleder, har netop færdiggjort sin 7. høst hos Avlscenter Eskegaard, og han har kørt som en af chaufførerne på de to New Holland CR8.90 mejetærskere med IntelliSense. Han fortæller, at de valgte at skifte deres New Holland CR8.90 mejetærskere ud med to tilsvarende med IntelliSense. ”De første fungerede så godt, at vi slet ikke overvejede et andet mærke”, siger Jacob. Han fortsætter med at fortælle, at de ønskede muligheden for at få maskinerne til selv at optimere efter deres ønskede prioriteter. Avlscenter Eskegaards prioritet er ”Bedste Kvalitet” og ”Partnerskab”, og de er ikke i tvivl om, at det er det, de har fået – både fra tærskerne og PN Maskiner. Ikke nok med at kapaciteten er steget to-cifret, så er der også kommet en renere vare ud af det. Jacob fortæller, at han var på ferie, da de nye tærskere blev kørt ind, men at kollegerne havde fortalt ham, at ”Det er helt vildt, det vælter ind med korn”. PN Maskiners montør Johan sørgede for, at alle Jacobs medarbejdere effektivt blev introduceret og fik forståelse for brugen af IntelliSense. Jacob konkluderede hurtigt, at de reelt set får mere korn ind, end de havde regnet med inden opgraderingen.

Ved høstning af hvede og byg har de kunnet køre med 6-7 km/t uden spild. ”Ja, der var det mere os, der syntes, at det gik hurtigt nok”, siger Jacob smilende. Afslutningsvis kørte de 4½ km/t i en svær havre-afgrøde, hvilket der er god tilfredshed med.

Grundet vejret har høsten været atypisk i år, men Jacob og Jørgen Schultz, en af indehaverne, siger, at de har haft en rigtig god høst. De er supertilfredse med deres nye investering, og det er vi også hos PN Maskiner.


Seneste nyt hos PN-Maskiner

Åbent hus dato er flyttet
𝐄𝐭 𝐛𝐫𝐚𝐠 𝐚𝐟 𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐠... arbejder vi på at lave til jer. Vores åbent hus har vi valgt at flytte til før nytår, så maskinkøbere kan nå at få årets afskrivninger med, der er rig mulighed for at købe julegaver og vi kan komme i julehumør sammen med venner af huset Butikken vil bugne af […]
KUNDEUDTALELSE om New Holland CR8.90 mejetærsker m. IntelliSense
Læs hvad Avlscenter Eskegaard har fået ud af at skifte til to nye New Holland CR8.90
KAMPAGNEPRISER på traktorer
Netop nu er der kampagnepriser på traktorer. Endvidere har vi flere på lager til omgående levering. Lad os tage en uforpligtende maskinsnak.