Full-line New Holland

Kompetent personale

KUNDEUDTALELSE om New Holland CR8.90 mejetærsker m. IntelliSense


KUNDEUDTALELSE om New Holland CR8.90 mejetærsker m. IntelliSense

Hvad har I fået ud af at udskifte to New Holland CR8.90 mejetærskere med to tilsvarende med IntelliSense? ”Overordnet set har vi fået større kapacitet set over hele dagen – godt 15%”, siger Jacob Høggaard, Avlscenter Eskegaard.

Avlscenter Eskegaard er et familieejet topmoderne landbrug med produktion af DanBred avlsgrise af højeste kvalitet. Kriterierne er høje, og fokus er bedst mulig kvalitet. Derfor kører de med 7 trins sædskifte i marken for at producere netop det specialfoder, der kræves for at producere kvalitets avlsdyr. Målrettet dyrkes der hvede, byg, havre og raps.

Avlscenter Eskegaard samler alle tråde fra alle deres gårde, og hele bedriften drives af 40 ansatte. Der leveres 18.000 avlsdyr til hovedsageligt Danmark og Tyskland. De sælges i samarbejde med DanBred licenserede salgsled DanSau, hvorefter egen chauffører og lastbiler sørger for levering af grisene til kunderne.

Jacob Høggaard, driftleder, har netop færdiggjort sin 7. høst hos Avlscenter Eskegaard, og han har kørt som en af chaufførerne på de to New Holland CR8.90 mejetærskere med IntelliSense. Han fortæller, at de valgte at skifte deres New Holland CR8.90 mejetærskere ud med to tilsvarende med IntelliSense. ”De første fungerede så godt, at vi slet ikke overvejede et andet mærke”, siger Jacob. Han fortsætter med at fortælle, at de ønskede muligheden for at få maskinerne til selv at optimere efter deres ønskede prioriteter. Avlscenter Eskegaards prioritet er ”Bedste Kvalitet” og ”Partnerskab”, og de er ikke i tvivl om, at det er det, de har fået – både fra tærskerne og PN Maskiner. Ikke nok med at kapaciteten er steget to-cifret, så er der også kommet en renere vare ud af det. Jacob fortæller, at han var på ferie, da de nye tærskere blev kørt ind, men at kollegerne havde fortalt ham, at ”Det er helt vildt, det vælter ind med korn”. PN Maskiners montør Johan sørgede for, at alle Jacobs medarbejdere effektivt blev introduceret og fik forståelse for brugen af IntelliSense. Jacob konkluderede hurtigt, at de reelt set får mere korn ind, end de havde regnet med inden opgraderingen.

Ved høstning af hvede og byg har de kunnet køre med 6-7 km/t uden spild. ”Ja, der var det mere os, der syntes, at det gik hurtigt nok”, siger Jacob smilende. Afslutningsvis kørte de 4½ km/t i en svær havre-afgrøde, hvilket der er god tilfredshed med.

Grundet vejret har høsten været atypisk i år, men Jacob og Jørgen Schultz, en af indehaverne, siger, at de har haft en rigtig god høst. De er supertilfredse med deres nye investering, og det er vi også hos PN Maskiner.


Seneste nyt hos PN-Maskiner

Mød vores ny kollega
Ny salgskonsulent med fokus på have-park maskiner HAR DU MØDT PATRICK? Patrick Kryger Retz er vores ny kollega på salgsgangen Patrick vil arbejde med maskiner til den grønne sektor og have-park maskiner, som vores græsklippere (Ferris, Grasshopper, Simplicity, MeanGreen, Stiga), ATV og UTV (Polaris), saltspredere (HillTip, Kuhn), el-biler (Goupil) og redskabsbærere. Han har her skrevet […]
New Holland pressemeddelelse
Nye flagskibsmodeller, CR11 og CR10 mejetærskere: New Hollands største fremskridt inden for kapacitetsforøgelse og spildreduktion i en generation NEW HOLLAND SKRIVER: Den nye flagskibsmodel New Holland CR11 mejetærskeren, der blev præsenteret på Agritechnica 2023, suppleres med en CR10 model ifbm den officielle 2024 lancering af det nye Next Generation design, hvor begge høstmaskiner - fremstillet […]
Værkstedets høst-team står klar
Lad os hjælpe dig med dine høstmaskiner Vores dygtige høstmontører står klar til at klare jobbet hurtigt og effektivt, så du kan fokusere på det, der er vigtigst for dig. Kontakt vores værkfører Carsten, tlf. 7422 1209, for at bestille en professionel og pålidelig service.Vi ser frem til at høre fra dig! Med venlig hilsenVærkstedet, […]