Full-line New Holland

Kompetent personale

FORHANDLING AF VITRA MASKINER


FORHANDLING AF VITRA MASKINER

En ægte multimaskine: kun behov for en maskine til alle årets opgaver.

PN Maskiner er stolte af at kunne tilbyde vores kunder endnu et kvalitetsprodukt. Derfor har vi indgået samarbejdsaftale for at kunne forhandle VITRA redskabsbærerne, der er dansk designet og produceret.

Vitra redskabsbærere er højtydende og kompakte, fås i tre forskellige modeller og med et højkvalitets redskabsprogram med 50 forskellige redskabsmuligheder. Det giver mulighed for en ægte multimaskine, som gør at alle årstidens opgaver kan løses med kun én maskine, og holder derved økonomien nede.

Vitras typiske arbejdsområder er vinterbekæmpelse, renholdelse samt have og park, så de er afholdte hos en bred vifte af brancher, f.eks. kommuner, boligforeninger og entreprenører.


Seneste nyt hos PN-Maskiner

Åbent hus dato er flyttet
𝐄𝐭 𝐛𝐫𝐚𝐠 𝐚𝐟 𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐠... arbejder vi på at lave til jer. Vores åbent hus har vi valgt at flytte til før nytår, så maskinkøbere kan nå at få årets afskrivninger med, der er rig mulighed for at købe julegaver og vi kan komme i julehumør sammen med venner af huset Butikken vil bugne af […]
KUNDEUDTALELSE om New Holland CR8.90 mejetærsker m. IntelliSense
Læs hvad Avlscenter Eskegaard har fået ud af at skifte til to nye New Holland CR8.90
KAMPAGNEPRISER på traktorer
Netop nu er der kampagnepriser på traktorer. Endvidere har vi flere på lager til omgående levering. Lad os tage en uforpligtende maskinsnak.