Full-line New Holland

Kompetent personale

FORHANDLING AF SCHÄFFER


FORHANDLING AF SCHÄFFER

Vi sælger nu også disse kvalitets minilæssere, som er velegnet til såvel landbrug som entreprenørarbejde og alt midt imellem.

Hvis du ikke kender Schäffer-produkterne, kan du blive lidt klogere på den her.

🔴 RØDE MASKINER = landbrugsmaskiner

De røde fås i mange forskellige størrelser, både høje og lave modeller af kabinen, med høj læsser tårn for høj aflæsning.

🟡 GULE MASKINER = entreprenørmaskiner

De gule er også med høje og lave modeller, men med lav læsser tårn som giver større løftekraft.

SCHÄFFER MINILÆSSERE

Knækled gives der 3000 timer eller 3 års garanti på. Der er et godt udsyn frem, da de har smal læsseramme, da vi bruge et cylinder til løft, som sidder i midten af rammen.

Kubota stage V dieselmotor. Stærke aksler (Originale Schäffer aksler)

⚡️EL-LÆSSER

Ja, der fås også en el-læsser med to el-motorer; en til fremdrift og en til hydraulik systemet. En af fordelen ved Schäffers el-maskinerne er, at de kører på et 400 volt lukket system. 5000 opladninger eller 5 års batteri levetid.


Seneste nyt hos PN-Maskiner

Fælles dyrskuet i Aabenraa
Stand C26 Igen i år har vi fundet en række interessante maskiner sammen, bestilt telt og hoppeborg, samt områdets bedste pladekage for at kunne stå klar til at tage imod kunder og venner af huset. De blå og gule New Holland maskiner vil være stærk repræsenteret, så her får du mulighed for at kigge, røre […]
Åbent hus dato er flyttet
𝐄𝐭 𝐛𝐫𝐚𝐠 𝐚𝐟 𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐠... arbejder vi på at lave til jer. Vores åbent hus har vi valgt at flytte til før nytår, så maskinkøbere kan nå at få årets afskrivninger med, der er rig mulighed for at købe julegaver og vi kan komme i julehumør sammen med venner af huset Butikken vil bugne af […]
KUNDEUDTALELSE om New Holland CR8.90 mejetærsker m. IntelliSense
Læs hvad Avlscenter Eskegaard har fået ud af at skifte til to nye New Holland CR8.90