»Seneste nyt
»Nyhedsarkiv
Modtag vores nyhed/tilbudsmail

Landbrugsmaskiner
Entreprenørmaskiner
Have-, Park- & Vejmaskiner

Skal du være vores nye elev?

Handelsassistentelev søges

Skal du være vores nye kollega?

 

PN Maskiner tilbyder

En elevplads i vores butik og på vores reservedelslager.  Du bliver en del af vores faste stab, der betjener såvel professionelle som hobbylandmænd, entreprenørvirksomheder, kommuner, golfbaner, anlægsgartnere, haveejere, etc. Du vil få en all round indsigt med særligt fokus på have-park sektoren.

Arbejdet består i ekspedition og salg, ordre- og aftalebehandling, forsendelse, varemodtagelse, lagerstyring, bestilling af varer, produktpræsentation og opsøgende salg. Weekend- og overarbejde i sæson kan forekomme.

 

Du kommer med

En relevant uddannelse (som EUD/EUX-retning handel, HG, HG-voksen, HG-S eller HHX, STX, HF, HTX suppleret med et EUD-studenter grundforløb med retning handel). PN Maskiner ser også positivt på voksenlærlinge.

Du er serviceminded, arbejder struktureret og selvstændigt, er god til at samarbejde og tager gerne initiativ. Du er positivt indstillet og ønsker at dygtiggøre dig indenfor vores branche.

 

Lidt om PN Maskiner

Vi leverer alt indenfor landbrugs-, entreprenør- samt have-park maskiner, en komplet løsning med salg, reservedel og butik samt værksted. Firmaet er placeret i Troldkær mellem Vamdrup og Jels. I sidstnævnte by har vi et ekstra værksted for høstmaskiner. PN Maskiner beskæftiger 33 medarbejdere, hvoraf de seks hører under butik og reservedelsafdelingen. Professionelle som private kunder betjenes.

Det forholdsvis lille team i afdelingen gør, at alle arbejder tæt sammen og hjælper hinanden, derfor vil du også få mulighed for at have indflydelse på din hverdag, løbende stille spørgsmål til kollegerne og komme med idéer.

 

Ansøgning

Husk også at fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du søger hos netop PN Maskiner.

Vi behandler løbende indkomne ansøgninger, som sendes til mt@pn-maskiner.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte lagerchef Michael Thestrup, T 7355 2691 eller mt@pn-maskiner.dk.

Tiltrædelse efter aftale.

 

facade

 

Vi er ved at lave en ny hjemmeside, så den eksisterende side er ikke helt opdateret.


Tilføjet den: 16. marts 2017, kl. 09:13
Se flere nyheder i vores nyhedsarkiv

Koldingvej 17, Troldkær - 6630 Rødding - Tlf.: 7455 1114 - Fax: 7455 1113 - E-mail: info@pn-maskiner.dk
Webdesign: Pro-Plan Interaktiv A/S