»Seneste nyt
»Nyhedsarkiv
Modtag vores nyhed/tilbudsmail

Landbrugsmaskiner
Entreprenørmaskiner
Have-, Park- & Vejmaskiner

Nu forhandler vi Mustang minilæssere

Forhandling af Mustang PN Maskiner har efter længere tids søgen fundet en minilæsser, der passer godt ind i vores eksisterende New Holland Construction program. Valget er faldet på de amerikanske Mustang produkter, der er kendetegnet ved stor brugervenlighed, funktionalitet og høj kvalitet. Med egenvægte på fra 1700 til 3000 kg supplerer de New Hollands program godt, da disse ligger med en egenvægt fra 4800 kg. Derved kan den enkle kundes behov og ønsker opfyldes.

 

Mange kender den amerikanske Mustang for sin byggen af skridstyrede læssemaskiner allerede tilbage i 60’erne. Egentlig kan firmaet dog dateres tilbage til 1800-tallet. I dag er Mustang en division i den franskejede Manitou Group, men produktionen af Mustang maskinerne foregår stadig i USA, mere præcist i North Dakota.

De knækstyrede Mustang minilæssere er velegnede til en langt række opgaver, blandt andre landbruget og den grønne sektor. Mustangs knækstyrede minilæssere eksisterer i fem størrelser, hvoraf der på de to største modeller er muligt at tilkøbe kabine.

 

Salget af minilæsserne er allerede skudt godt i gang hos PN Maskiner, og vi glæder sig til at præsentere flere af deres kunder for produkterne. Derfor har PN Maskiner også investeret i en demomaskine i form af den store Mustang AL506 minilæsser (uden kabine). Hvis du er interesseret i at få den på prøve eller høre nærmere om disse produkter, er du meget velkommen til at kontakte vores sælger Jens Juhl (tlf. 2223 3050)

 

 

På billedet fra venstre mod højre ses PN Maskiners ejere John Petersen og Torben Petersen, firmaets sælger Jens Juhl samt Carsten Frederiksen, Scantruck.


Tilføjet den: 9. april 2015, kl. 11:25
Se flere nyheder i vores nyhedsarkiv

Koldingvej 17, Troldkær - 6630 Rødding - Tlf.: 7455 1114 - Fax: 7455 1113 - E-mail: info@pn-maskiner.dk
Webdesign: Pro-Plan Interaktiv A/S