»Seneste nyt
»Nyhedsarkiv
Modtag vores nyhed/tilbudsmail

Landbrugsmaskiner
Entreprenørmaskiner
Have-, Park- & Vejmaskiner

Montører søges

Mekaniker søges 

Hvem er PN Maskiner?

Vi er full line New Holland forhandler, medlem af MI og importør af en række supplerende produkter, der gør, at vi betjener kunder fra segmenter i landbrug og entreprenørindustrien til golfbaner og kommuner med en komplet løsning fra køb, vedligehold og salg af maskineri.

 

Hvordan vil hverdagen være hos PN Maskiner?

Du vil blive en del af et hold på knap 20 værkstedsfolk, hvoraf mange har været i branchen i mange år. Du vil løbende komme på relevante kurser for at være opdateret i forhold til dine arbejdsopgaver. Der er rig mulighed for at sparre med de andre dygtige montører på værkstedet. Du får et arbejde med stor frihed under ansvar, en alsidig hverdag, støtte fra værkførerne, arbejde med gedigne maskinmærker og gode muligheder for faglig udvikling.

 

Vil du passe ind hos PN Maskiner?

Hvis du er uddannet mekaniker, serviceminded, imødekommende og formår at arbejde selvstændigt samtidig med at du kan arbejde sammen og sparre med dine kolleger, vil du være en oplagt kandidat.  Hos PN Maskiner leverer vi en helhedsløsning til kunden, hvorfor samarbejde såvel på tværs af afdelingerne som i afdelingen er højt prioriteret. Kendskab til og erfaring med vores maskinmærker samt sprøjteeftersyn og pressere vil være en fordel, men ikke et krav. Din nuværende kunnen vil blive suppleret af eventuelle nødvendige kurser.

 

Hvad vil arbejdet hos PN Maskiner bestå i?

Du vil blive en integreret del af værkstedspersonalet og dit job vil blive tilpasset din kunnen og dine ønsker, men en allround mekaniker, der kan træde til i mange situationer vil være et stort plus. Arbejdet kræver fleksibilitet i forhold til travle stunder med overarbejde samt vagtordningen, som du vil blive en naturlig del af på lige fod med dine kolleger. Arbejdet kræver gyldigt kørekort (gerne B-E).

 

Jobbet er fuld tid.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Kontaktperson:

Værkfører Karsten Pedersen, kp@pn-maskiner.dk og T 7355 2699


Tilføjet den: 3. januar 2017, kl. 14:45
Se flere nyheder i vores nyhedsarkiv

Koldingvej 17, Troldkær - 6630 Rødding - Tlf.: 7455 1114 - Fax: 7455 1113 - E-mail: info@pn-maskiner.dk
Webdesign: Pro-Plan Interaktiv A/S