»Seneste nyt
»Nyhedsarkiv
Modtag vores nyhed/tilbudsmail

Landbrugsmaskiner
Entreprenørmaskiner
Have-, Park- & Vejmaskiner

Mange til maskindemonstration

Mange trodsede regnen den 23/11-2006 og mødte op, da P.N. Maskiner A/S havde inviteret til maskindemonstration i Troldkær, hvor emnet var kvægbrugsmekanisering. Trods det dårlige vejr deltog ca. 120 landmænd fordelt på en formiddags- og en eftermiddags-demonstration.

Vi startede i teltet med en præsentation af de forskellige maskiner ved Kaare Porsager, New Holland, Jørgen Pedersen, MI, Erik Thomsen, Ålø Danmark, samt et indslag fra foderkonsulent Per E. Gram, som også stod til rådighed for en fodersnak dagen igennem.

Der blev kørt med frontlæssertraktorer, New Holland TSA, monteret med MI Veto frontlæssere med diverse redskaber, New Holland LM 425 teleskoplæsser, Kuhn mixervogne og -halmstrøer.

Desuden var det muligt at se på følgende demomaskiner: Dal-Bo Greenline tromle med hydr. strigle, Kuhn GMD 4410 skårlægger og Kuhn Sprint Longer 2380 mulchmaskine til skråninger.

Der var også mulighed for selv at prøve de forskellige maskiner. Efter en tur ud i regnen og i stalden blev der serveret grillpølser.


Tilføjet den: 7. december 2006, kl. 08:43
Se flere nyheder i vores nyhedsarkiv

Koldingvej 17, Troldkær - 6630 Rødding - Tlf.: 7455 1114 - Fax: 7455 1113 - E-mail: info@pn-maskiner.dk
Webdesign: Pro-Plan Interaktiv A/S