»Seneste nyt
»Nyhedsarkiv
Modtag vores nyhed/tilbudsmail

Landbrugsmaskiner
Entreprenørmaskiner
Have-, Park- & Vejmaskiner

Legat på Agromek til lærling fra PN Maskiner

\"Legat

Søren

Legatmodtager Søren Ahrendt Schmidt lykønskes af

Jens-Aage Jensen og værkfører Benny Schack, PN Maskiner.

 

Agromek 2012 -28. november 2012 - 15:52

 

Klippet fra Maskinbladet:

 

 

Seks lærlinge fik legater

På Dansk Maskinhandlerforenings stand på Agromek 2012 blev der uddelt legater til seks nyuddannede landbrugsmaskinmekanikere.

Skrevet af: Rasmus Dalsgaard

 

Jens-Aage Jensen, formand for Dansk Maskinhandlerforening, overrakte onsdag eftermiddag på Agromek seks legatportioner på hver 5.000 kroner til seks nyuddannede lærlinge fra medlemsforretningerne.

Jen-Aage jensen sagde til de fremmødte legatmodtegere, deres arbejdsgivere og familie, at de under hele deres uddannelse har udvist stor flid og engagement omkring deres arbejde.

- I har udført alle opgaver med megen omhu og akkuratesse. Derudover har I altid sat en stor ære i at udføre jeres arbejde perfekt, og I arbejder meget selvstændigt.

- På det menneskelige plan er I altid positive, I har et godt humør og er velafbalancerede. Og I har altid haft plads til at tænke positivt om andre, sagde Jens-Aage Jensen.

Han tilføjede, at de også har udstrålet energi, glæde og optimisme ved deres arbejde.

Og så fremhævede han, at de nyuddannede landbrugsmaskinmekanikere sjældent bliver forvirrede eller stressede, selv når tingene skal gå meget stærkt.

- Og I har altid tid og energi til at tage et ekstra nap med, når vi er i en travl periode.

- Derfor skal der i dag fra os alle lyde en stor tak. Det er et ord, der er let at sige, men I skal vide, at dette ord i denne anledning betyder så meget, sagde Jens-Aage Jensen.

Som et synligt bevis på alle de flotte ord overrakte han derefteret legat som et bevis på at de nye landbrugsmaskinmekanikere er blandt eliten.


Tilføjet den: 29. november 2012, kl. 15:17
Se flere nyheder i vores nyhedsarkiv

Koldingvej 17, Troldkær - 6630 Rødding - Tlf.: 7455 1114 - Fax: 7455 1113 - E-mail: info@pn-maskiner.dk
Webdesign: Pro-Plan Interaktiv A/S