»Seneste nyt
»Nyhedsarkiv
Modtag vores nyhed/tilbudsmail

Landbrugsmaskiner
Entreprenørmaskiner
Have-, Park- & Vejmaskiner

Kundeudtalelse om New Holland W170C gummiged

Salg af to New Holland W170C

 

På billedet ses Herman Jønsson, Revslund Maskinstation & Peter Nissen, PN Maskiner.

 

Følgende er skrevet efter interview af kunde og godkendt af denne.

 

 

RevslundMan må ikke gå ned på udstyr…

Det gælder særligt, når det er ens levebrød. Revslund Entreprenør & Maskinstation i Roost, mellem Løgumkloster og Toftlund, leverer maskiner og mandskab til opgaver inden for byggeri, landbrug samt til skov- og naturpleje. Hos dem var tiden inde til fornyelse af maskinparken, nærmere præciseret med to New Holland gummigede.

 

Efter at have næsten en dusin gummigede igennem maskinstationen, er det deres første New Holland gummigede. Herman Jønsson, fra maskinstationen, forklarer, at de har valgt New Holland, da ”De er lavet til maskinstationer og landbrugsarbejde”. Uddybende siger han: ”Vores primære grunde til at vælge netop New Holland er kølesystemet- man trykker blot på en knap for at få pustet køleren ren - og så det gode udsyn”. ”Andre gode ting ved disse New Holland maskiner er den gode frihøjde, de lange arme, en helt rigtig vægtfordeling til at arbejde i stak”, fortsætter han, mens han går rundt og kigger på sine to spritnye maskiner, der er klar til afhentning. ”Det er simpelthen en god allround maskine, og så er den hurtig og effektiv i forhold til størrelsen”, afslutter Herman.

 

New Holland W170CMaskinfakta:

New Holland hjullæsseren, som den mere korrekt hedder, håndtere stærkt og effektivt de tunge belastninger og gentagne arbejdsgange samt evner at skubbe og manøvre under ensilering af græs og fodermajs. New Holland W170C har en nyttelast på op til 5440 kg, 197 hk FPT-motor samt bagerst og forrest differentialespærrer med mulighed for 100 % lås af foraksel. Den veludstyrede kabine med fremragende udsyn kombineret med joystick betjening med programmerbare returfunktioner sikrer høj effektivitet. Maskinen vejer 16 tons, og fås med lange eller korte arme, hvilket PN Maskiners sælgere gerne informerer om.


Tilføjet den: 7. januar 2016, kl. 10:28
Se flere nyheder i vores nyhedsarkiv

Koldingvej 17, Troldkær - 6630 Rødding - Tlf.: 7455 1114 - Fax: 7455 1113 - E-mail: info@pn-maskiner.dk
Webdesign: Pro-Plan Interaktiv A/S