»Seneste nyt
»Nyhedsarkiv
Modtag vores nyhed/tilbudsmail

Landbrugsmaskiner
Entreprenørmaskiner
Have-, Park- & Vejmaskiner

Have & Landskab '07 - naturligvis med deltagelse af P.N. Maskiner A/S

P.N. Maskiner A/S har med afdelinger i Troldkær og Haderslev forhandling landbrugs- og entreprenørmaskiner. Fra afdelingen i Haderslev forhandles desuden nogle af markedets bedste produkter til have- og parksektoren indenfor regioner, kommuner, boligselskaber, anlægsgartnere og lignende.

Nu har firmaet fået importen af Brodd-son elevatorfejemaskiner. I forvejen har P.N. Maskiner A/S importen af Trimax rotor- og slagleklippere samt Farmax spademaskiner, ligesom man i samarbejde med nogle kommuner har udviklet en målflytter til flytning af hånd- og fodboldmål. Denne blev for et par år siden sat i produktion i eget regi og har på meget kort tid udviklet sig til at være Danmarks mest solgte målflytter.

Succesen hænger til en vis grad sammen med, at flere og flere kommuner går fra cylinderklippere til klipning af sportspladser med rotorklippere. Trimax Pegasus rotorklipper med en klippebredde på op til 610 cm har fået en meget stor del af dette marked. Ikke alene har maskinen en meget høj klippehastighed sammenholdt med en særdeles flot klippekvalitet og med utroligt lave vedligeholdelsesomkostninger. Monteres klipperen f.eks. efter en New Holland traktor med ”Super Steer”, kan der vendes ved enderne uden ”øjer” af ikke klippet græs.

Når der tilmed monteres en PN Universal Målflytter i traktorens frontlift, er det let at flytte målet, klippe græsset og sætte målet tilbage igen. Det sparer både tid og kræfter i forhold til den ”gammeldags” manuelle flytning af målet. Det er derfor intet under, at der sælges mange PN Universal Målflyttere, der for øvrigt kan monteres på alle traktorer, der har lift og et dobbeltvirkende hydraulikudtag i fronten.

Brodd-son elevatorfejemaskiner er traktor-bugseret og med smudsopsamling. Som ved andre gadefejemaskiner har den to roterende børster foran, der fejer smudset ind til midten. Men hvor de fleste gadefejemaskiner har et sugehovede til opsugning af smudset til en smudsbeholder, har Brodd-son en bagmonteret centerkost, der fejer snavset ind i en elevator, der bringer det op i toppen af smudsbeholderen. Som ved andre gadefejemaskiner, har Brodd-son en stor vandtank og vanddyser ved de roterende børster for at lægge støvet, når vejen er tør. Men Brodd-son har en stor fordel ved at smudset bringes op i smudsbeholderen med en elevator – den er 100% støvfri. Maskiner, der suger støvet op, må forsynes med støvfiltre og evt. vanddyser i tanken for at dæmpe støvet fra maskinen, der i de færreste tilfælde er helt støvfri. Samtidig er støjen fra en elevatormaskine mange gange mindre end fra en sugemaskine.

Brodd-son gadefejemaskiner er lige så nemme at til- og frakoble traktoren som ethvert andet redskab; derfor kan traktoren let bruges til andre opgaver, når der er behov for det.

Farmax spademaskiner er beregnet til dybgående behandling af jorden. De leveres i forskellige modeller med arbejdsdybder fra 40 til 85 cm og arbejdsbredder mellem 90 og 460 cm til traktorer med en ydelse fra 15 HK til 225 HK.

P.N. Maskiner A/S viser disse og andre maskiner på ”Have & Landskab ’07” stand nr. 215. Seriøse kunder kan få maskinerne på prøve.

Brodd-son gadefejemaskine og Farmax spademaskine er nyheder på Have & Landskab ’07.


Tilføjet den: 5. juli 2007, kl. 12:22
Se flere nyheder i vores nyhedsarkiv

Koldingvej 17, Troldkær - 6630 Rødding - Tlf.: 7455 1114 - Fax: 7455 1113 - E-mail: info@pn-maskiner.dk
Webdesign: Pro-Plan Interaktiv A/S