»Seneste nyt
»Nyhedsarkiv
Modtag vores nyhed/tilbudsmail

Landbrugsmaskiner
Entreprenørmaskiner
Have-, Park- & Vejmaskiner

75 års jubilæum

I dag, d. 21. august 2009, har familien Petersen 75 års jubilæum i branchen.


Den 21. august 1934 blev et lille enmandsfirma opstartet. Iværksætteren var Hans Petersen. Det lille firma voksede stødt og roligt som tiden gik og det blev forhandler af flere fremtrædende landbrugsmaskine mærker.

Familien og ikke mindst H. Petersens hustru Misse støttede altid op om ham og familiefirmaet. Sønnerne og senere sønnesønnerne var eller er fortsat rygraden i firmaet.

Sønnerne Erik Petersen og Sigurd Petersen overtog roret, da grundlæggeren valgte at trække sig tilbage. De tilførte en større bredde til virksomhedens sortiment via medlem-skab i Maskinhandler Indkøbsringen (i daglig tale MI) samt forhandling af New Hollands brede sortiment af entreprenør- og landbrugsmaskiner.

Den løbende udvikling og forøgelse af virksomheden blev i 2002 understreget af en fusion mellem familiefirmaet og Johs. Bordorff / P.C. Nissen. Herved blev PN Maskiner A/S født.

H. Petersens sønnesønner Torben Petersen og John Petersen ejer i dag PN Maskiner A/S og leder med stor synergieffekt de to afdelinger i henholdsvis Haderslev og Troldkær, som i dag inkluderer have-park maskiner samt egen import og produktion.


Tilføjet den: 21. august 2009, kl. 07:48
Se flere nyheder i vores nyhedsarkiv

Koldingvej 17, Troldkær - 6630 Rødding - Tlf.: 7455 1114 - Fax: 7455 1113 - E-mail: info@pn-maskiner.dk
Webdesign: Pro-Plan Interaktiv A/S