»Brodd-son
»H. A. Fog A/S
»MI Have & Parkmaskiner
»New Holland Have & Parkmaskiner
»PN Universal Målflytter
»Timan
»Trimax
»Robotklippere
»Brugte Have- & Parkmaskiner
»Brugte industrimaskiner
»Tilbud på Have- & Parkmaskiner
»Videoer med Have- & Parkmaskiner
»Salgs- og leveringsbetingelser
Modtag vores nyhed/tilbudsmail

Landbrugsmaskiner
Entreprenørmaskiner
Have-, Park- & Vejmaskiner

Brodd-son

Brodd-son bugserede gadefejemaskiner er kendetegnet ved at snavset fejes op i en elevator, der bringer det op i smudsbeholderen. Dette princip giver en støvfri opsamling samtidig med et meget lavt støjniveau i forhold til de ordinære feje/sugemaskiner. Fejekvaliteten er også i top, idet sidebørsterne fejer snavset ind til en stor kost bagest i maskinen, hvor ordinære feje/sugemaskiner kun har en lille børstevalse i sugehovedet.

Brodd-son er svensk kvalitet i ordets bedste betydning, hvilket sikrer lang levetid med lave driftsomkostninger. Desuden kan traktoren bruges i vintertjenesten eller til andre opgaver, når der ikke er fejeopgaver.

Brodd-son leverer en lille kompakt fejemaskine type Twist, der kun vejer 1400 kg. Den har en indstillelig fejebredde på 170 - 220 cm og en smudsbeholder på 1,7 kbm samt en vandtank på 310 liter. Den kræver en traktor fra kun 2000 kg og opefter. Fabrikken opgiver fejehastigheden til højst 18 km/t.

Den mest købte Brodd-son fejemaskine er Nordic, der vejer 2.970 kg. Den har en indstillelig fejebredde på 240 - 280 cm og en smudsbeholder på godt 3 kbm samt en vandtank på hele 950 liter. Fabrikken opgiver fejehastigheden til at være højst 20 km/t. Maskinen kan leveres med PTO-trukket hydraulikpumpe eller til direkte hydraulisk drift.

Brodd-son giver brugeren følgende fordele:

  • lavere støjniveau
  • lavere driftsomkostninger
  • større kapacitet
  • større fleksibilitet
  • flot fejeresultat
  • begrænset investering

Kontakt en sælger i Haderslev eller Troldkær - så vil vi uforbindende demonstrere maskinen for Dem!

Koldingvej 17, Troldkær - 6630 Rødding - Tlf.: 7455 1114 - Fax: 7455 1113 - E-mail: info@pn-maskiner.dk
Webdesign: Pro-Plan Interaktiv A/S